De saaiste pagina die er is....

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Definities

1.1. Gebruiker: STUDYFY.EU en diens rechtsopvolgers.

1.2. Afnemer: natuurlijke en rechtspersonen die een overeenkomst sluiten met STUDYFY.EU.


Artikel 2: Algemeen

2.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten tussen gebruiker en afnemer, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk hiervan is afgeweken.

2.2. Gebruiker wijst de toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van afnemer uitdrukkelijk van de hand.

2.3. Indien enige voorwaarde geheel of gedeeltelijk nietig is of vernietigd wordt, blijven de overige voorwaarden volledig in stand. Gebruiker zal dan samen met afnemer de nietige of vernietigde voorwaarde vervangen door een nieuwe voorwaarde. De nieuwe voorwaarde wordt opgesteld naar het doel en de strekking van de te vervangen voorwaarde.

2.4. Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing op overeenkomsten waarbij gebruiker voor de uitvoering derden inschakelt.

2.5. Bij onduidelijkheid over een voorwaarde moet deze worden uitgelegd in de geest van deze voorwaarden. Deze uitleg wordt eveneens gehanteerd wanneer er een situatie is ontstaan die niet in deze voorwaarden is geregeld.

2.6. Gebruiker kan ten voordele van afnemer afwijken van, of een andere uitvoering geven aan, deze voorwaarden. Dit houdt echter niet in dat deze voorwaarden niet van toepassing zijn. Gebruiker behoudt het recht om naleving van deze voorwaarden te eisen.


Artikel 3: Offerte

3.1. De offerte is vrijblijvend en gedurende 14 dagen na dagtekening geldig.

3.2. Indien afnemer de offerte niet binnen de termijn schriftelijk heeft aanvaard vervalt de offerte en is gebruiker gerechtigd de offerte te wijzigen of in te trekken.

3.3. Gebruiker heeft het recht om een offerte te wijzigen of in te trekken wanneer deze is gebaseerd op onjuiste of onvolledige informatie verstrekt door afnemer.


Artikel 4: Overeenkomst

4.1. De overeenkomst wordt digitaal of schriftelijk en voor onbepaalde tijd aangegaan, tenzij uit de aard of de inhoud van de overeenkomst anders voortvloeit.

4.2. In de overeenkomst staan de diensten omschreven die zullen worden verricht en is het uurtarief of de overeengekomen prijs opgenomen. Als tussentijds blijkt dat de overeenkomst niet toereikend is of één van de partijen de overeenkomst wil wijzigen dan kan dit in onderling overleg. De overeengekomen prijs kan dan eventueel ook worden gewijzigd. De wijziging wordt digitaal of schriftelijk overeengekomen.

4.3. Bij de uitvoering van de overeenkomst zal gebruiker zich houden aan de eisen van goed vakmanschap. Gebruiker voert de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uit. Dit op grond van de op dat moment bekende stand van de wetenschap. Gebruiker heeft slechts een inspanningsverplichting en geeft geen garanties om een beoogd resultaat te bereiken.

4.4. Wanneer de overeenkomst onder te verdelen is in afzonderlijke delen kan gebruiker ervoor kiezen om deze afzonderlijk te factureren. Gebruiker kan delen van de overeenkomst opschorten wanneer hij goedkeuring nodig heeft voor het resultaat van het voorgaande deel.

4.5. Gebruiker heeft het recht om de overeenkomst te wijzigen of in te trekken wanneer deze overeenkomst is gebaseerd op onjuiste of onvolledige informatie verstrekt door afnemer. Gebruiker kan de overeenkomst opschorten of extra kosten in rekening brengen wanneer benodigde informatie door afnemer niet tijdig, onjuist of onvolledig is verstrekt.

4.6. Gebruiker kan de overeenkomst tussentijds beëindigen of wijzigen met een opzegtermijn van twee maanden. Gebruiker kan de overeenkomst zonder opzegtermijn tussentijds beëindigen of wijzigen wanneer er omstandigheden zijn die de uitvoering van de overeenkomst onmogelijk maken of waardoor de ongewijzigde instandhouding van de overeenkomst niet van gebruiker kan worden gevergd. De overeenkomst kan door afnemer niet tussentijds worden ontbonden of gewijzigd.

4.7. Naar inzicht van gebruiker kan de overeenkomst geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd door derden.

4.8. Gebruiker kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang opschorten of ontbinden indien afnemer verplichtingen die voortvloeien uit de overeenkomst of deze voorwaarden niet of niet tijdig nakomt of gebruiker een gegronde vrees heeft dat zich dit zal voordoen en deze wanprestatie opschorting of ontbinding rechtvaardigt. Gebruiker heeft in dit geval geen verplichting tot schadevergoeding of schadeloosstelling terwijl afnemer hiertoe wel verplicht is wegens de wanprestatie.

4.9. Gebruiker heeft het recht de overeenkomst zonder aanmaning of ingebrekestelling met onmiddellijke ingang te beëindigen indien afnemer surseance van betaling aanvraagt, hem surseance van betaling wordt verleend, faillissement of een schuldsaneringsregeling aanvraagt, in staat van faillissement wordt verklaard of de schuldsaneringsregeling wordt uitgesproken of zijn onderneming wordt geliquideerd.


Artikel 5: Wijziging voorwaarden

5.1. Gebruiker behoudt zich het recht om deze voorwaarden te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden treden pas in werking wanneer deze aan afnemer bekend zijn gemaakt.

5.2. Afnemer behoudt zich het recht om de overeenkomst te beëindigen binnen twee weken nadat de gewijzigde voorwaarden aan hem bekend zijn gemaakt.

5.3. Indien afnemer binnen twee weken niet heeft gereageerd op de mededeling is gebruiker gerechtigd om er vanuit te gaan dat afnemer de gewijzigde voorwaarden heeft geaccepteerd.


Artikel 6: Termijnen

6.1. Een overeengekomen termijn begint pas te lopen nadat eventuele materialen en informatie door afnemer aangeleverd zijn. Indien van toepassing begint een termijn pas te lopen na betaling van een overeengekomen voorschot.

6.2. Gebruiker doet zijn uiterste best om de afgesproken termijnen, die zijn opgenomen in de overeenkomst, na te komen. Overschrijding van de overeengekomen termijnen brengt gebruiker niet in verzuim.


Artikel 7: Prijzen en betaling

7.1. De overeengekomen prijzen zijn exclusief omzetbelasting.

7.2. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, op een door gebruiker aangewezen bankrekening in de valuta waarin is gefactureerd.

7.3. Bezwaar tegen het factuurbedrag moet binnen 14 dagen na dagtekening van de factuur schriftelijk worden gemeld bij gebruiker.

7.4. Afnemer is van rechtswege in verzuim wanneer hij niet betaalt binnen de betalingstermijn. De particuliere afnemer is in verzuim wanneer hij in gebreke blijft nadat hij niet binnen de betalingstermijn noch binnen de redelijke termijn na aanmaning heeft betaald. Afnemer is over het openstaande bedrag wettelijke rente verschuldigd vanaf het moment van verzuim tot aan het tijdstip van volledige betaling.

7.5. Indien de afnemer in verzuim blijft komen alle redelijke buitengerechtelijke en gebruikelijke gerechtelijke kosten, die in verband staan met de invordering, voor rekening van de afnemer. Over deze kosten wordt eveneens wettelijke rente in rekening gebracht.

7.6. Betalingen van afnemer strekken eerst tot betaling van de kosten van de invordering, vervolgens tot betaling van alle rente en als laatst tot betaling van de hoofdsom, ook wanneer afnemer anders aangeeft bij de betaling.

7.7. Afnemer is nimmer gerechtigd om, zonder instemming van gebruiker, een schuld van gebruiker te verrekenen met een factuur. Bezwaren van afnemer tegen de geleverde diensten of de hoogte van de factuur schorten de betalingsverplichtingen niet op. Ook om andere redenen mag afnemer de betaling niet opschorten.

7.8. Gebruiker is gerechtigd om afnemer een voorschot te laten betalen. Afnemer is verplicht om dit voorschot aan te vullen indien gebruiker dit wenselijk acht.


Artikel 8: Aansprakelijkheid

8.1. Indien gebruiker aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van gebruiker beperkt tot de directe schade. De aansprakelijkheid van gebruiker is beperkt tot maximaal de factuurwaarde van de overeenkomst, althans tot dat gedeelte van de overeenkomst waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft. De aansprakelijkheid van gebruiker is in ieder geval beperkt tot de som waarvoor gebruiker verzekerd is.

8.2. Gebruiker is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie. Tevens is gebruiker nimmer aansprakelijk voor schade ontstaan doordat gebruiker is uitgegaan van door of namens de afnemer verstrekte onjuiste of onvolledige gegevens.

8.3. Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan: de redelijke kosten die zijn gemaakt om de oorzaak en de omvang van de schade vast te stellen, de redelijke kosten die zijn gemaakt om de overeenkomst alsnog op juiste wijze uit te voeren en redelijke kosten ter voorkoming of beperking van de schade. Deze kosten vallen alleen onder de directe schade wanneer wordt vastgesteld dat de schade toerekenbaar is aan gebruiker.

8.4. De beperking van de aansprakelijkheid van gebruiker is alleen geldig wanneer er geen sprake is van schade als direct gevolg van opzet of grove schuld van de gebruiker, één van zijn ondergeschikten of ingeschakelde derden.

8.5. Indien gebruiker de overeenkomst niet of niet deugdelijk kan nakomen door toedoen van afnemer is afnemer aansprakelijk voor alle directe en indirecte schade aan de zijde van gebruiker.

8.6. Afnemer vrijwaart gebruiker voor eventuele vorderingen van derden die in verband met de uitvoering van de overeenkomst schade lijden en waarvan de oorzaak aan andere dan aan gebruiker toerekenbaar is. Indien gebruiker uit dien hoofde door derden mocht worden aangesproken, dan is afnemer gehouden gebruiker zowel buiten als in rechte bij te staan en onverwijld al hetgeen te doen dat van hem in dat geval verwacht mag worden. Mocht afnemer in gebreke blijven in het nemen van adequate maatregelen dan is gebruiker, zonder ingebrekestelling, gerechtigd zelf daartoe over te gaan. Alle kosten en schade die aan de zijde van gebruiker en derden daardoor ontstaan komen integraal voor rekening en risico van afnemer.


Artikel 9: Intellectuele eigendom

9.1. Gebruiker behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor.

9.2. Alle kennis die gebruiker verkrijgt door de uitvoering van de gesloten overeenkomst mag gebruiker voor andere doeleinden gebruiken, tenzij het gaat om vertrouwelijke gegevens van afnemer.


Artikel 10: Overmacht

10.1. In geval van overmacht worden de verplichtingen van gebruiker, die voortvloeien uit de gesloten overeenkomst met afnemer, opgeschort. Gebruiker stelt afnemer zo spoedig mogelijk op de hoogte van de overmachtsituatie.

10.2. Onder overmacht wordt, naast hetgeen in de wet en jurisprudentie onder overmacht wordt verstaan, mede verstaan, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop gebruiker geen invloed kan uitoefenen en waardoor gebruiker niet in staat is om aan zijn verplichtingen te voldoen. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: werkstakingen, technische complicaties, ziekte van ingezet personeel, overheidsmaatregelen, storingen, etc..

10.3. Gebruiker heeft het recht om zijn verplichtingen op te schorten tijdens de overmachtsituatie. Gebruiker heeft geen verplichting om enige schade te vergoeden als gevolg van de overmachtsituatie.

10.4. Partijen hebben het recht om de overeenkomst te ontbinden wanneer de overmachtsituatie langer dan 60 dagen duurt. Partijen hebben geen verplichting om enige schade te vergoeden als gevolg van de ontbinding.

10.5. Indien gebruiker de overeenkomst reeds gedeeltelijk is nagekomen of deze alsnog na kan komen en dit gedeelte als zodanig zelfstandige waarde toekomt, heeft gebruiker het recht om dit gedeelte afzonderlijk te factureren. Er is sprake van een afzonderlijke overeenkomst, daarom is afnemer verplicht deze factuur te voldoen.


Artikel 11: Toepasselijk recht en geschillen

11.1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij gebruiker partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook indien aan een overeenkomst geheel of gedeeltelijk in het buitenland uitvoering wordt gegeven of indien de bij de rechtsbetrekking betrokken partij aldaar woonplaats heeft.

11.2. De rechter in de vestigingsplaats van gebruiker is bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de wet dwingend anders voorschrijft. Niettemin heeft gebruiker het recht het geschil voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter.

11.3. Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Privacy voorwaarden

1. Over deze privacyverklaring

STUDYFY. verwerkt persoonsgegevens en gebruikt cookies. In deze privacyverklaring kun je lezen voor welke doeleinden je persoonsgegevens verwerkt worden en hoe je je invloed hebt op je rechten rondom privacy. Om je te helpen hebben we per onderwerp aangeven wat wij denken dat relevant voor je is.


Deze privacyverklaring is van toepassing op alle activiteiten van STUDYFY.


STUDYFY.EU gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om en handelt conform de Algemene verordening gegevensbescherming wetgeving (AVG).

Door persoonsgegevens te verstrekken aan STUDYFY en/of gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de bepalingen in deze verklaring.


Wij, STUDYFY.EU, hebben het recht deze verklaring op elk gewenst tijdstip te wijzigen. De gewijzigde privacyverklaring wordt van kracht vanaf het moment dat deze is gepubliceerd op onze website. Het is de verantwoordelijkheid van gebruikers om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen. We raden je daarom aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn.


2. Verantwoordelijkheid

STUDYFY.EU is verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij vinden het van essentieel belang dat de persoonlijke gegevens van onze klanten en websitebezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd.

We vinden het ook belangrijk om transparant te zijn over de wijze waarop je gegevens door ons worden verwerkt. In deze verklaring vertellen wij je daar graag meer over. Het belangrijkste uitgangspunt is dat wij ons houden aan de AVG wetgeving. Zo kun je je persoonlijke gegevens die bij ons geregistreerd staan altijd opvragen of aanpassen.


3. Gegevensverwerking

Wij verzamelen verschillende persoonsgegevens met vooraf bepaalde doeleinden:

Denk daarbij aan:

- Het aangaan van overeenkomsten met klanten, affiliate partners en overige;

- Het bijhouden van ons klantenbestand en de uitvoering van onze bedrijfsvoering;

- Het gebruiken als marketingmiddel door het aanbieden van diensten, versturen van nieuwsbrieven, promoties en andere doeleinden.

- Het opvragen van feedback of het doen van marktonderzoek bij de geregistreerde contacten;

- De werking van onze website;

- Het aangaan van eventuele samenwerkingen met derde partijen;

- Het voldoen aan een wettelijke verplichting;

- Archiefdoeleinden, waarbij gegevens slechts worden gebruikt bij juridische procedures of voor historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden.


STUDYFY.EU verwerkt persoonsgegevens via onze website en wordt beheert door onze support-heroes servicedesk. Dit gebeurt op basis van toestemming, het uitvoeren van een overeenkomst, het voldoen aan wettelijke verplichtingen of vanwege een gerechtvaardigd belang van STUDYFY.EU zoals marketing. Buiten bovengenoemde verwerkingsdoeleinden, verwerken wij dit alleen met jouw voorafgaande toestemming.


4. Wat verzamelen wij?

Wij verzamelen jouw persoonsgegevens via onze website of beschikbaarheidstelling van jouw werk/opdrachtgever. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je je online aanmeldt voor e-mailnieuwsbrieven, een E-course aanschaft of deelneemt aan een actie of dat je een gebruikersaccount aanmaakt voor ons platform.


Dit is wat wij registeren:

- naam, adres, woonplaats, land;

- bankrekeningnummer (IBAN);

- telefoonnummer(s);

- e-mailadres;

- betaalhistorie;

- abonnementen;

- aangekochte producten en verstrekte diensten;

- wachtwoorden;

- interactiegegevens (e-mail)


Wij verzamelen dit rechtstreeks van jou als gebruiker of, indien sprake van een zakelijke dienstverlening, via een voor ons opdrachtgever en voor de cursist een mogelijke werkgever. In bepaalde gevallen ontvangen wij ook persoonsgegevens via derden voor zover dat in overeenstemming is met de wet.


5. Hoe beschermen we jouw gegevens:

Wij doen er alles aan om je persoonsgegevens te beschermen. Hieronder is opgenomen welke maatregelen we hebben getroffen.


Organisatorische en technische maatregelen
Wij willen secuur omgaan met jouw gegevens. Daarom draait onze dienstverlening op een Europese server. Wij zorgen ervoor dat persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor personen die daar vanuit hun functie toe bevoegd zijn en dat we de persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Overeenkomsten met dienstverleners
In onze opdracht kunnen zakelijke dienstverleners ter uitvoering van een overeenkomst bepaalde onderdelen van onze dienstverlening verzorgen, als verwerker of mede-verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG.


Het gaat hierbij met name om de volgende categorieën dienstverleners:

- IT (ons platform & mailverzendbedrijf);

- Logistiek en verzending (Indien wij mogelijk wat naar je huisadres willen sturen door bijvoorbeeld een postverzendbedrijf).

Wij maken afspraken met dit soort dienstverleners over vertrouwelijkheid.


Betaaldienstverlening
Voor het uitvoeren van betalingen in verband met aankopen maken wij gebruik van verschillende betaalproviders. Dit hangt af van het land en persoonlijke voorkeur van de koper.

- IDEAL: We maken gebruik van Mollie
- PayPal: We maken gebruik van PayPal


Als je een betaling uitvoert via onze website, worden met het oog op de afhandeling van de betaling persoonsgegevens gedeeld met betalingsverwerker en eventuele ondernemingen die mogelijk aan deze bedrijven gelieerd zijn.

Meer informatie over welke gegevens deze organisaties registreren controleer hun website.


Gegevensdeling met derden
Afgezien van situaties die in deze privacyverklaring vermeld worden, verstrekken wij jouw gegevens niet aan derden. Mocht de overheid of de handhavende diensten een beroep op ons doen dan zullen wij datgene verstrekken wat strikt noodzakelijk is om te voldoen aan de wettelijke verplichting.


Bewaartermijnen
Wij streven er naar jouw gegevens niet langer te bewaren dan noodzakelijk is om de doelen te bereiken waarvoor de gegevens verzameld zijn.


6. Hoe kun jij je gegevens aanpassen?

Je hebt het recht om je gegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via onze customer support. Het is voor ons belangrijk dat je dan aangeeft dat je graag inzage wilt hebben in je gegevens op grond van de AVG. Zorg daarbij wel dat je met het e-mailadres contact legt waarmee jij geregistreerd staat.


Het is ook mogelijk om je gegevens te laten verwijderen. Dit hangt wel af van de wettelijke verplichtingen die wij hebben en wij kunnen daarmee dus niet alle aanvragen inwilligen.


Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contactleggen via ons contactformulier.


7. Wij versturen E-mailnieuwsbrieven

Wij versturen ook nieuwsbrieven naar de geregistreerde contacten. Jij hebt zelf de mogelijkheid om je voorkeuren aan te passen door de link in de betreffende mail te gebruiken die onderaan de e-mailing te vinden is.


8. Waar slaan wij onze data op?

Jouw gegevens worden opgeslagen op Europese servers.


9. Cookies

Op onze website maken we gebruik van cookies. Lees voor de details het cookiebeleid.


10. Privacybeleid van derden

Op onze site kun je doorverwezen worden naar andere website. Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid nemen op de inhoud van de betreffende site. Onze tip is om altijd het cookiebeleid, privacy beleid en algemene voorwaarden tot je te nemen om een goede keuze te maken.


11. Heb je vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Cookiebeleid

Als je gebruikmaakt van STUDYFY.EU kunnen we diverse soorten cookies en/of daarmee vergelijkbare technieken gebruikt worden.

Een cookie is een informatiebestandje dat bij het gebruik van een website of app wordt opgeslagen op je apparaat, en dat later ook weer uitgelezen kan worden.


Het kan daarbij gaan om verschillende soorten cookies, denk daarbij aan:

Functionele cookies

Analytische cookies

Advertentiecookies


Functionele cookies

Functionele cookies zijn van belang voor een goede laten werken van de site.

Je kunt hierbij denken aan:

- Het up2date houden van je ‘winkelmand’

- Het gebruik van multimedia of formulieren via Systeme.io, youtube, Vimeo etc.


Analytische cookies

Analytische cookies (van Google) kunnen ons helpen om te begrijpen hoe onze website gebruikt wordt en hoe we dit bijvoorbeeld kunnen verbeteren.


Advertentiecookies

Advertentiecookies (van Meta of Google) kunnen bijdragen aan een beter aansluiting van advertenties bij jouw persoonlijke behoefte. Deze cookies kunnen gebruikt worden om je te volgen op andere websites dan STUDYFY.EU


Externe diensten en cookies

Als je van STUDYFY.EU gebruik maakt is het ook mogelijk dat externe partijen je surf gedrag kunnen volgen op andere websites.


Wat kun je tegen cookies doen?

Je hebt invloed in de mate waarin je gevolgd wordt door externe partijen. De volgende acties kun je ondernemen:

- Je kunt je indien van toepassing afmelden voor advertentie-personalisatie, dat kan o.a. via https://www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren

- Je kunt in je browserinstellingen bekijken welke cookies geplaats worden en hoe je van derden dit kunt blokkeren. Raadpleeg daarvoor je browser of zoek op internet naar die zoektermen.


Voor meer informatie over hoe de in deze verklaring genoemde externe bedrijven omgaan met je privacy en met cookies bekijk dan de website van het betreffende bedrijf.